Nagels op Weg is een ambulante nagelstudio.

Dit houdt in dat nagelstyliste,
Cobie van der Sluijs,
naast de behandelingen bij haar thuis in haar huissalon ook haar cliënten aan huis bezoekt en behandelt.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn ?

Neem dan vrijblijvend contact op met

Nagels op Weg,

voor verzorgde

Nagels aan Huis

 

Nagels lakken

Nagels lakken is iets wat iedere vrouw wel eens heeft gedaan. Toch vraagt het om oefening maar vooral ook goede materialen en voorbereiding. Nagels op Weg werkt ook met semi-permanente lak, een gellak welke minimaal 2 à 3 weken goed blijft zitten.

Kunstnagels

Kunstnagels kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Nagels op Weg heeft van de diverse manieren de voor en nadelen afgewogen en besloten alleen Gelnagels toe te passen.

Nagels verstevigen (overlay) kan met acryl of met gel. Bij Nagels op weg werken we, vanwege de voordelen van gel, uitsluitend met gelnagels. Heeft u zelf nog een mooi nagelbed, maar zijn uw eigen nagels broos en breken deze snel af, dan kunt u met alleen een laag gel uw natuurlijke nagels laten verstevigen. Heeft u korte nagels dan is een nagelverlenging mogelijk iets voor u. Ook ‘French manicure’ (nagels met wit randje) behoort tot de mogelijkheden.

Gelnagels vereisen na 3-4 weken een nabehandeling (opvulling) afhankelijk van de groei-snelheid van uw eigen nagels. Uw nagels worden dan weer met gel verstevigd of verlengd. Door deze nabehandelingen heeft u continu het hele jaar door mooie nagels.

Wij adviseren u graag over welke behandeling het beste voor is. Na de nagelbehandeling heeft u perfect verzorgde, mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels. Uiteraard lakken wij uw nagels naar wens graag af met nagellak of werken we met een Gelcolor.

Nagelversteviging

Nagelversteviging wordt vaak verward met Nagelverlenging en het plakken van nepnagels.

Nagelverlenging

Nagelverlenging kan worden gedaan met Gel of Acryl. Ook kunnen er verschillende manieren worden toegepast.

Kleuren en merken

kleurkaart

Voor de gelnagels en semi permanente lak wordt gebruik gemaakt van diverse A-merken met een breed scala aan kleuren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com