Nagels op Weg is een ambulante nagelstudio.

Dit houdt in dat nagelstyliste, Cobie van der Sluijs, naast de behandelingen bij haar thuis in haar huissalon ook haar cliënten aan huis bezoekt en behandelt.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn ?

Neem dan vrijblijvend contact op met

Nagels op Weg,

voor verzorgde

Nagels aan Huis

Nagels lakken

Nagels lakken is iets wat iedere vrouw wel eens heeft gedaan. Toch vraagt het om oefening maar vooral ook goede materialen en voorbereiding. Nagels op Weg werkt ook met semi-permanente lak, een gellak welke minimaal 2 à 3 weken goed blijft zitten.

Kunstnagels

Kunstnagels kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Nagels op Weg heeft van de diverse manieren de voor en nadelen afgewogen en besloten alleen Gelnagels toe te passen.

Nagels verlengen kan met acryl of met gel. Bij Nagels op weg werken we, vanwege de voordelen van gel, uitsluitend met gelnagels.

Gelnagels vereisen, afhankelijk van de groei-snelheid van uw eigen nagels, na 3-4 weken een nabehandeling (opvulling). De uitgroei en de rest van de nagel worden voorbereid en daarna wordt met gel de nagelverlenging bijgewerkt. Door deze nabehandelingen heeft u continu het hele jaar door mooie nagels.

Bij de eerste behandeling wordt gekozen voor verlenging met tips of met behulp van een sjabloon. Voor opbouw met sjablonen moeten uw eigen nagels daar wel geschikt zijn, vandaar dat dit door de nagelstyliste samen met u wordt besproken. Het plaatsen van tips hoeft alleen bij de eerste keer verlengen te gebeuren, daarna wordt verder gewerkt met de reeds verlengde nagel.

Het is tijdens het verlengen mogelijk om te kiezen tussen natuurlijke nagels, french-manicure of color-gel.

Wij adviseren u graag over welke behandeling het beste voor is. Na de nagelbehandeling heeft u perfect verzorgde, mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels.

Cobie van der Sluijs

Nagels op Weg is een initiatief van

Cobie van der Sluijs.

Al jaren wilde zij iets doen met haar creativiteit, maar pas toen de kinderen het huis uitgingen was er tijd en ruimte om daar serieus mee te gaan beginnen.

Zij volgde een opleiding tot nagelstyliste, bij een door het Nagelgilde aanbevolen opleider, waar zij de basisvaardigheden heeft geleerd en die uitbreidde met verder gaande nagelverzorging.

Nagelversteviging

Nagelversteviging wordt vaak verward met Nagelverlenging en het plakken van nepnagels.

Nagelverlenging

Nagelverlenging kan worden gedaan met Gel of Acryl. Ook kunnen er verschillende manieren worden toegepast.

Kleuren en merken

kleurkaart

Voor de gelnagels en semi permanente lak wordt gebruik gemaakt van diverse A-merken met een breed scala aan kleuren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com