Nagels op Weg is een ambulante nagelstudio.

Dit houdt in dat nagelstyliste, Cobie van der Sluijs, naast de behandelingen bij haar thuis in haar huissalon ook haar cliënten aan huis bezoekt en behandelt.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn ?

Neem dan vrijblijvend contact op met

Nagels op Weg,

voor verzorgde

Nagels aan Huis

Nagels lakken

Nagels lakken is iets wat iedere vrouw wel eens heeft gedaan. Toch vraagt het om oefening maar vooral ook goede materialen en voorbereiding. Nagels op Weg werkt ook met semi-permanente lak, een gellak welke minimaal 2 à 3 weken goed blijft zitten.

Kunstnagels

Kunstnagels kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Nagels op Weg heeft van de diverse manieren de voor en nadelen afgewogen en besloten alleen Gelnagels toe te passen.

Nagels lakken is iets wat elke vrouw (en soms ook man) heeft gedaan.

Wat men vaak niet weet is dat nagellak beter en langer blijft zitten wanneer de nagel er eerst goed is op voorbereid.

Daarnaast is er een ruime keuze in lakken. Het verschil in deze lakken wordt veroorzaakt door de oplosmiddelen, de kleurpigmenten en nog veel meer verschillende onderdelen die de fabrikanten in hun lakken stoppen.

Bij de nagelstylist kunt u er op rekenen dat deze hoogwaardige producten gebruikt en die dan ook het resultaat leveren dat u er van mag verwachten.

Een heel ander type nagellak is de semi-permanente nagellak. Dit is een nagellak op basis van gel welke 2 a 3 weken blijft zitten. Omdat dit een gel-nagellak is kan deze lak niet 'aan de lucht' drogen maar zal deze moeten uitharden onder een UV-lamp.

Ook deze lak zit in het assortiment van Nagels op Weg, in een verscheidenheid aan kleuren. Deze lak kan ook als basis dienen voor diverse nail-art toepassingen.

Cobie van der Sluijs

Nagels op Weg is een initiatief van

Cobie van der Sluijs.

Al jaren wilde zij iets doen met haar creativiteit, maar pas toen de kinderen het huis uitgingen was er tijd en ruimte om daar serieus mee te gaan beginnen.

Zij volgde een opleiding tot nagelstyliste, bij een door het Nagelgilde aanbevolen opleider, waar zij de basisvaardigheden heeft geleerd en die uitbreidde met verder gaande nagelverzorging.

Nagelversteviging

Nagelversteviging wordt vaak verward met Nagelverlenging en het plakken van nepnagels.

Nagelverlenging

Nagelverlenging kan worden gedaan met Gel of Acryl. Ook kunnen er verschillende manieren worden toegepast.

Kleuren en merken

kleurkaart

Voor de gelnagels en semi permanente lak wordt gebruik gemaakt van diverse A-merken met een breed scala aan kleuren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com